ΠΑΡΟΧΕΣ

Το μεγαλύτερο νοσοκομείο ζώων στην Ελλάδα, με πλήρη στελέχωση όλων των ειδικοτήτων.

Το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων  παρέχει κτηνιατρικές υπηρεσίες όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου (Κυριακές και Αργίες). Για εξειδικευμένα παθολογικά και δερματολογικά περιστατικά με τους Καθηγητές- Συνεργάτες δεχόμαστε κατόπιν ραντεβού.

Εφόσον κάποιο περιστατικό έχει παραπεμφθεί από άλλο κτηνίατρο, εκείνος ενημερώνεται τηλεφωνικά από τον κτηνίατρο διαχείρισης

Παροχές

1. Εξωτερικά Ιατρεία-Τακτικά Περιστατικά

Δευτέρα έως Κυριακή 11:00- 20:00

*Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας συνιστάται να κλείνετε ραντεβού.

2. Έκτακτα Περιστατικά

Δεκτά όλες τις ημέρες του χρόνου, όλο το 24ωρο (μόνιμη και συνεχής εφημερία).

*Για τα περιστατικά που προσκομίζονται 21:00- 09:00 καθώς και Κυριακές/ Αργίες υπάρχει σχετική επιβάρυνση επί των τρεχουσών τιμών.

*Τα έκτακτα/ επείγοντα περιστατικά προηγούνται των ραντεβού.

3. Νοσηλεία

Όλα τα κατοικίδια που νοσηλεύονται, φροντίζονται από ειδικευμένους κτηνιάτρους και νοσηλευτές, ενώ κτηνίατρος-χειρουργός έχει υπηρεσία και τη νύχτα ή είναι διαθέσιμος σε σύντομο χρονικό διάστημα (on call).

4. Επισκεπτήριο

Το επισκεπτήριο νοσηλευομένων ζώων είναι Δευτέρα- Κυριακή 16:00- 18:00.

Οι κηδεμόνες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον κτηνίατρο διαχείρισης 12.00- 14:00 και 20:00- 21:00 για ενημέρωση σχετικά με την πορεία υγείας του ζώου τους.

Στόχος μας η βελτίωση της ζωής κάθε κατοικιδίου. Ειδικά του δικού σας.

Σκοπός της κλινικής μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου κτηνιατρικές υπηρεσίες με βάση τα πρότυπα του εξωτερικού, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες του ασθενούς κατοικίδιου όσο και του κηδεμόνα του που το αγαπά και τo φροντίζει.

Βασικός μας στόχος στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων είναι να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μικρούς ασθενείς μας, με το να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες κατά περίπτωση υπηρεσίες, οι οποίες δεν υπολείπονται από τις αντίστοιχες ιατρικές υπηρεσίες στους ανθρώπους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
istockphoto 638142524 612x612 1

24ωρη εφημερία για τα επείγοντα περιστατικά

Κατά τη διάρκεια της εφημερίας διενεργούνται όλες οι ιατρικές πράξεις και εξετάσεις που κρίνονται απαραίτητες για την αντιμετώπιση του περιστατικού, ενώ παρέχεται 24ωρη παρακολούθηση των ασθενών ζώων με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Εφόσον το περιστατικό έχει παραπεμφθεί από κτηνίατρο, αυτός ενημερώνεται σχετικά.

Παροχή εξειδικευμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών

Για εξειδικευμένα παθολογικά και δερματολογικά περιστατικά συνεργαζόμαστε και με έμπειρους Καθηγητές της Κτηνιατρικής Σχολής.

Η καλύτερη δυνατή φροντίδα στους μικρούς μας φίλους.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου κτηνιατρικές υπηρεσίες με βάση τα πρότυπα του εξωτερικού, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες του ασθενούς κατοικίδιου όσο και του κηδεμόνα του που το αγαπά και τo φροντίζει. Η φιλοδοξία μας είναι να εισάγουμε μια νέα, σύγχρονη αντίληψη - περισσότερο ανθρώπινη - στη σχέση με τον πελάτη και το ασθενές ζώο του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο